Cartofi copţi în coajă cu mujdei

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 10 Mar 2015 | 7595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi potriviţi.

Mujdei:

  • 2 căpăţâni de usturoi;
  • 1/2 lgţ sare grunjoasă;
  • ulei de floarea soarelui;
  • un strop apă minerală;
  • oţet;
  • mărar şi pătrunjel, fin tocate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copţi în coajă cu mujdei:

 

Se spală cartofii bine, se usucă şi pe pun la copt în cuptor.

Se întorc de pe o parte pe alta, pentru a se coace bine pe ambele părţi.

Mujdeiul:

Se curăţă usturoiul de coajă, se trece prin presa pentru usturoi după care se presară sarea grunjoasă şi se bate bine usturoiul până se obţine o pastă omogenă. 

Se adaugă ulei, puţin câte puţin. 

La final se adaugă oţetul, puţină apă minerală şi opţional mărar şi pătrunjel, fin tocate. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copţi în coajă cu mujdei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Rocsi 1

10.03.2015, 21:34

Imi plac mult cartofii copti, dar fara mujdei pentru mine

DinDragostePentruGatit 1

15.03.2015, 12:04

Bya Ralu 1

26.03.2015, 00:22

buni

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga traditionala